Lunar Baits Soluble Genesis 20mm 1kg

Lunar Baits Soluble Genesis 20mm 1kg

13,00 €
Yra vietoje (7 Prekės)

Patarimai naudojant Genesis tirpius boilius:

  • Žvejyba tirpiais boiliais yra greita, jos metu beveik neįmanoma peršerti žuvies, tad rekomenduojama reguliariai į jaukinimo tašką įmesti po keliolika – keliasdešimt tirpių boilių. Dažniausiai, naudojant tirpius boilius, jų sunaudoti reikėtų 30-50% daugiau negu šėriminių.
  • Šalia Genesis aromatų į visą jauko asortimentą galima dėti trinto česnako (arba česnako pastos), ožragės arba kario prieskonių, įpilti sojų padažo. Idealiai subalansuotam skoniui palaikyti rekomenduojame naudoti Genesis skystą jauko papildą, kurį geriausia pilti į skaldytų šėriminių boilių ir pelečių mišinį arba jame mirkyti masalą/PVA.
  • Ypač gerą rezultatą duoda kontrastingų masalų derinys, kuriame naudojami Genesis boiliai arba masalai. Pavyzdžiui, žuvies kibimų galima sulaukti uždėjus ant Genesis tirpaus boilio ryškų vaisinį masalą. 2022 metais Genesis boilio ir EXOTIC larva masalo derinys buvo rezultatyviausių masalų kombinacijų visuose telkiniuose.
  • Nerekomenduojame tirpių boilių papildomai drėkinti skonį suteikiančiais likvidais, tačiau juos galima drėkinti aliejinio pagrindo skysčiais, pavyzdžiui aštriu lašišų aliejumi. Aliejus sulėtina boilio tirpumą, tačiau jį padaro maistingesniu.
  • Nerekomenduojama tirpių boilių trinti į miltus (iki 1mm diametro dalelės). Tokios dalelės gali įnešti per daug atrakcijos į vandenį per trumpą laiko tarpą ir atbaidyti žuvį nuo maitinimosi. Siekiant pasmulkinti frakciją, rekomenduojama boilius skaldyti iki 2 – 8 mm. diametro gabaliukų.
  • Dažnai pasiteisina praktika, kuomet derinamos dvi arba netgi trys skirtingų boilių rūšys, pavyzdžiui žuvinio pagrindo boiliai derinami su grūdinio tipo boiliais. Daugumoje telkinių gerus rezultatus galima pasiekti derinant Genesis su Fruit Fussion 5 šėriminiais baltyminiais kukuliais ir Fruit Fussion 5 tirpiais boiliais.
  • Žvejojant komerciniuose telkiniuose, visuomet rekomenduojame naudoti subalansuotą jaukų mišinį, kurio bent 50% sudarytų grūdai (tigriniai riešutai, kanapių sėklos, kviečiai, kukurūzai), o likusią dalį – boiliai ir peletės.